Презентація можливостей Програми Еразмус+ для представників Донбаського державного педагогічного університету (03.12.2021, он-лайн)

3 грудня 2021 р. організовано та проведено презентацію можливостей Програми Еразмус+ та конкурсу 2022 р. для представників Донбаського державного педагогічного університету.

Координатор Національного Еразмус+ офісу в Україні Світлана ШИТІКОВА презентувала нову Програму ЄС Еразмус+ та нові можливості міжнародної співпраці для закладів вищої освіти. Висвітлено питання участі ЗВО у проєктах Програми Еразмус+ з міжнародної кредитної мобільності, розвитку потенціалу вищої освіти та Жан Моне. Особливу увагу присвячено особливостям участі у проєктах Еразмус+ переміщених ЗВО.

В результаті заходу, підвищено обізнаність близько 20 учасників щодо можливостей Програми Еразмус+ в конкурсах 2021 рр., надано практичні рекомендації щодо умов та підготовчих етапів до відповідних конкурсів, пошуку партнерів та підготовки документів, а також розповсюджено корисні ресурси щодо можливостей Програми.

Попередня Онлайн-форум «Людський капітал – 2030» (02.12.2021)